Biztos…

Feljegyezte: Hematith | Egyéb | 2015. május 16. szombat, 13:46 |

… feltűnt, hogy egy jó ideje nem írtam ide. Olyan nagyon máshová sem. Egyszerű a magyarázat: más dolgok vonták el az időm és a figyelmem. Magyarul kummantottam.

Póker, játék (cím szerint az Elder Scrolls Online és a jó öreg WoW, de a Dayz is bejátszott), házimunka, hasonlók. Mataék élnek és virulnak – egyelőre -, de még mindig ott hasalnak a vízmosásban, a leendő emberprédát lesve. Rövidesen talán tovább lépnek.

Amúgy az időszak minden hűhó nélkül eltelt.

Minden hűhó nélkül harmincnyolc lettem, amit egy fergeteges zabálással ünnepeltünk meg. Minden hűhó nélkül beköszöntött a tavasz, aztán esetleg a nyár, de ebben még nem vagyok olyan biztos. Aztán minden hűhó nélkül kiléptem a Spiritartból. Nem hagyhattam nagy űrt, mert csak egyetlen reakcióról van tudomásom, szóval jó döntésnek érzem. Később több momentum is igazolta ezt.

Más. A Hazafelé című novellám mmegjelent egy antológiában, és Fonyódi Tibor személyesen – na jó, facebookon -, gratulált hozzá. Ez nagy öröm és megtiszteltetés nekem. Lányos zavaromban nem is tudtam rendesen válaszolni neki, annyira megilletődtem.

 

Share
Nincs hozzászólás »

Még nincs hozzászólás.

Leave a comment