Baj

Feljegyezte: Hematith | Egyéb | 2015. augusztus 5. szerda, 17:08 |

És ismét eltelik egy nyár. nagy ügy.

Ha nem lennék tulajdonképpen egy helyhez szegezve – na jó, ez erős túlzás -, és tiszta lenne a fejem, az eroik történetét írnám. Sajnos ez most nem megy, és ez nem elhatározás kérdése.

Múlt hétvégén szalonnasütésen voltam. Születésnap, ilyesmi. Estefelé – úgy hiszem, akkor – megcsípte valami a lábamat. Én ezt italos fővel nem is nagyon vettem észre, másnap délután tűnt fel csak a kivörösödött lábszáram.

Parasztgyerekként nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak. Gyerekkoromban egyszer ment rajtam végig valami allergiás reakció, ami két órán belül el is múlt. Nos, ez nem.

Hétfőre rosszabb lett, keddre még rosszabb. A gyulladáshoz, vörös bőrhöz társult még kis kóválygás, levertség is (az idő is közrejátszhatott ez utóbbiban, franc tudja). Estére a bokám is extrém módon bedagadt. Ma szünnap, szóval doki. 

Nem jutottam be… ahová először mentem, azt mondták, lakhely szerint nem oda tartozom. Érdekes, akkor rosszul tudta, hogy kötelesek ellátni. Ahová küldtek – természetesen légvonalban 2-300 méterre az albérlettől – nem volt már rendelés. A doki szabadságon, aki helyettesíti az más időben rendel. oké.

Szóval most itt ülök. Keveset mozgok, de lassan ennem is kéne. A lábamon egy régi, vizes póló, nyomom magamba a kalciumot, aztán meglátjuk. Az éjjel lohadt valamennyit a bokám, és mintha az egész gyulladás vándorolna most már. Holnap doki, így vagy úgy.

Share
Nincs hozzászólás »

Még nincs hozzászólás.

Leave a comment