Önzetlen segítség

Feljegyezte: Hematith | Egyéb | 2017. január 1. vasárnap, 15:59 |

Szevasz, haver. Figyelj, hallom, hogy nem megy a fogyókúra. Gondoltam besegítek egy kicsit. Nem, ne is tiltakozz, megérdemled.

Mit szólnál egy jó kis gyomorrontáshoz? A decemberi szezon után, elvégre nem vagyok szörnyeteg. Dolgozd csak ki magad, az éjszakázás után úgyis könnyebb lesz elkapni. Mondjuk először arra fogsz gyanakodni, saját magad okoztad a vesztedet, és csak később tudod meg, hogy nem is olyan nehéz mostanság összeszedni egy vírust.

Naszóval. Mondom, mi a terv: karácsonykor, vasárnap felébredsz, hogy fáj a hasad. Eddig oké, akinek ekkora bele van, ne csodálkozzon. Aztán megjön a kedved egy kis epés hányáshoz. Csak epét, semmi mást – ne aggódj, ki fog ott ürülni minden. Aznap ehetsz mondjuk… mondjuk egy darab kekszet, azt a két éves fajtát, amit a konyhaszekrényben találsz. Vizet kortyokban ihatsz. Ennyi elég is, úgysem fogod pazarolni az energiádat. Csak fekszel és kész.

Hétfőn már ehetsz egy rántottát, de csak óvatosan, nem sietünk. Ha ezzel megvagy, kedden hajnalban jöhet majd a hasmenés. Ne aggódj, akkor már csak folyadékot fogsz veszíteni. Odabent a melóban akár ehetsz is, de ismerlek, egy almánál meg fogsz állni 😀 Este engedélyezett a pirítós, rá egy szelet sajt, esetleg egy kis felvágott.

Akkorra nagyjából készen is leszünk.

Szerda reggel, mikor kint állsz majd a villamosra várva, elnézed a reggeli mozgást. A tökéletesen mindennapos reggelt, ahogy egy-két madár elrepül a világosodó égen. Semmi nem lesz másképp, mint előző napokon, te mégis másnak, újnak látod majd az egészet.

És majd csak akkor fogod megköszönni.

 

Share
Nincs hozzászólás »

Még nincs hozzászólás.

Leave a comment