Paradigma

Feljegyezte: Hematith | Egyéb | 2017. január 9. hétfő, 21:03 |

Nincs is jobb, mint az éves januári szabim. Érdekes módon még elintézendő dolgaim is akadnak, amikhez jól jön ez a pár nap. Persze azért megalszom a magam idejét… Végre helyrerázódott a bioritmusom. 

Legelőször a november óta fontolgatott tarot-pakli vásárlást. A nagy választékból az arany tarot-t választottam – a népszerű-veszélyesnek kikiáltott Crowley-paklit hanyagoltam, amúgy is évek óta van nálam egy csomaggal belőle.

Elbumliztam a harmadik kerületbe, mondom elmegyek a Paradigmába. Ez egy ezoterikus bolt volt, ahová megboldogult vasutas koromban jártam. Még könyveket is kölcsönözhettem onnan. Na most se könyvtár, se bolt, se semmi. Valami internetbank van a helyén, meg se néztem pontosan. Kicsit elszomorodtam: nem jó szembesülni azzal, hogy a múltam egy darabja – kötődjön hozzám bármilyen kis mértékben – eltűnt.

A paklit később minden gond nélkül megrendeltem a neten, ahol már nézegettem korábban is a webáruházak kínálatát. Ez a kis kitérő ezúttal egy nem szükséges, de számomra mégis tanulságos út volt.

 

 

arany

Share
1 Hozzászólás »
  1. Cornelius szerint —  2017. 05. 21. 19:41

    Az én kedvencem az Eclectic tarot, bár mostani szemmel elnézve már az sem tetszik igazán…
    http://www.aeclectic.net/tarot/cards/eclectic/

      Idézet  Válasz

Leave a comment